O Nas 2018-03-06T18:54:15+00:00

Połączenie tradycji z nowoczesnością

Nasze receptury tworzyliśmy w oparciu o doświadczenie naszych babć, jednocześnie korzystając z wiedzy i umiejętności współczesnych kucharzy. Wszystkie farsze charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem, zaspokajamy nawet najbardziej wyszukane podniebienia. Udało nam się połączyć tradycję z technologią, co w dzisiejszym świecie jest bardzo rzadkim zjawiskiem.
Nowoczesny sprzęt, tradycyjne babcine przepisy to świetne połączenie dające wysublimowane smaki. W ten właśnie sposób z dania barowego chcemy stworzyć produkt premium.

POSIŁKI PRZYGOTOWANE PRZED PODANIEM

Wszystkie nasze potrawy są codzienne tworzone od podstaw ze składników, w które zaopatrujemy się u lokalnych dostawców.
Pozwala to na uzyskanie powtarzalności doskonałego smaku i jakości posiłków, które zadowolą najbardziej wymagające podniebienia.

KLIMATYCZNE WNĘTRZE

Przywiązujemy ogromną wagę do wszystkich aspektów obecności naszych klientów w restauracji, dlatego oprócz zdrowego i smacznego posiłku dołożyliśmy również starań, by karmić duszę.
Ręcznie malowane ściany pozwalają przenieść się w inny świat – wszystko dzięki artystom, którzy podpatrują malarzy świata, takich jak chociażby Thomas Kindake.